Age check

We always ask for your age, in stores and also online. Are you 18 or older?

De Drie Dennen
Chaamseweg 6
5111 VM BAARLE NASSAU

Opening hours

Mon: gesloten / closed
Tue: 09.30 - 18.00
Wed: 09.30 - 18.00
Thu: 09.30 - 18.00
Fri: 09.30 - 19.00
Sat: 09.00 - 17.00
Sun: gesloten / closed

De Drie Dennen úw topSlijter 100% craftsmanship

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Bacardi Anejo Cuatro

Bacardi Anejo Cuatro
Bacardi Anejo Cuatro heeft 4 jaar lang ongestoord mogen rijpen in een vat in het tropische klimaat van Puerto Rico en bevat smaken van vanille, geroosterde eik, kruidnagel en honing. Rijpen gaat sneller in warme regio’s, wat betekent dat de rum van Bacardi sneller rijpt dan de meeste whisky’s, die meestal worden gerijpt in koudere klimaten. De Añejo Cuatro bevat vaak hetzelfde niveau van diepte en karakter als een whisky die twee of drie keer zo lang gerijpt heeft.

Bacardi Cuatro is ontwikkeld in samenwerking met Bacardi rums zeer kennisrijke master blenders, ook wel Maestros de Ron, genoemd. Zij maken en bewerken alle producten in het Bacardi portfolio. De master blenders van het merk worden zorgvuldig gekozen en getraind onder de begeleiding van zeven ervaren generaties van rum-makers. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we deze veelbelovende rum kunnen drinken.
€ 19.41
Bottle
In shopping cart

Product Information

Origin
Cuba
Volume
70 CL
Alc.Vol.
40% vol
Type rum
Brown
Taste
milde vanille, gebrand eiken, anjer en honing
Serve
Waar je normaal gewend bent om ‘gewoon’ een baco te mixen, gaan we met de Anejo Cuatro nog een stap verder. Wij helpen je een handje met de beste cocktails voor deze rum:

Two is a company, three is a crowd, 4 is a party
Voor deze cocktail heb je 50ml BACARDÍ Cuatro Anejo nodig, 100ml ginger ale en twee limoenpartjes. Vul een hoog glas met ijs, pers de limoenpartjes, schenk de rum en top af met ginger ale. Stir and enjoy!

I’ve got a thing 4 you
Voor deze cocktail heb je wederom 50ml BACARDÍ Cuatro Anejo nodig, 100ml Ting Grapefruit soda en twee limoenpartjes. Vul een hoog glas met ijs, pers de limoenpartjes, schenk de rum en top af met de soda.
Post a review