Age check

We always ask for your age, in stores and also online. Are you 18 or older?

De Drie Dennen
Chaamseweg 6
5111 VM BAARLE NASSAU

Opening hours

Mon: gesloten / closed
Tue: 09.30 - 18.00
Wed: 09.30 - 18.00
Thu: 09.30 - 18.00
Fri: 09.30 - 19.00
Sat: 09.00 - 17.00
Sun: gesloten / closed

De Drie Dennen úw topSlijter 100% craftsmanship

Fine Taste Good Living

Partyservice

Feesten en Partijen


'Uw feest groot of klein, laat ons uw partner zijn'

Dit is onze slogan waarmee wij u van dienst zijn voor al uw evenementen. U treft bij ons een ruim assortiment aan van alle artikelen die nodig zijn om van uw feest of evenement een dag te maken om nooit meer te vergeten.

We leveren voor u bieren zowel op vat als op fles, wijnen, frisdranken, gedistilleerd, likeuren en cocktails. Ook kunt u bij ons tenten, tafels, staantafels, stoelen, koelingen en tapbenodigdheden, glaswerk etc. huren voor de complete verzorging van uw feest. Al uw zorgen kunnen wij u uit handen nemen.

Wilt u een feest in Baarle Nassau en/of omgeving geven? Voor informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Heeft u drank over van het feest? Geen probleem, indien niet gebruikt worden deze mee terug genomen of kunnen deze worden geretourneerd. Dit wordt vervolgens doorberekend in de prijs. Uw betaalt alleen voor wat u op maakt!

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt telefonisch contact opnemen, een mail sturen naar info@dedriedennen.nl, het contactformulier invullen of natuurlijk even langskomen in onze winkel in Baarle-Nassau!