Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

De Drie Dennen
Chaamseweg 6
5111 VM BAARLE NASSAU

Openingstijden

Ma: gesloten / closed
Di: 09.30 - 18.00
Wo: 09.30 - 18.00
Do: 09.30 - 18.00
Vr: 09.30 - 19.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: gesloten / closed

De Drie Dennen úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Aalborg Taffel Akvavit

(0,0 / 5)
Aalborg Taffel Akvavit
Het verhaal van Aalborg akvavit begint met de 3 akvavitvaders: Isidor Henius, Anthon Brondum en Harald Jensen, zij vertegenwoordigden verschillende ideeën bij het vervaardigen van akvavit en schnaps en waren de grondleggers van de hele Deense drankenindustrie. De productie is nog steeds gebaseerd op oude Deense tradities en veel van de producten worden vervaardigd volgens de originele recepten.
De klassieke Deense akvavit is kristalhelder met de smaak van kummel (een anijsachtige zoete smaak). Aalborg akvavit wordt al sinds 1846 in Aalborg gemaakt en heeft de positie van akvavit als nationale drank van Denemarken gevestigd en tegelijkertijd de Deense akvavit over de hele wereld bekendgemaakt. Aalbor akvavit serveer je ijskoud in het karakteristieke langwerpige glaasje en is vooral erg lekker bij zeevruchten, maar kan ook in combinatie met elk ander soort eten worden gedronken.

Akkergewassen worden dubbel gedistilleerd om de goddelijke drank uit Scandinavië te verkrijgen. Tijdens de tweede doorloop worden de kruiden en het water toegevoegd en gaat men over tot distilleren. Vroeger werden ook aardappelen gebruikt om Akvavit te verkrijgen echter komt dit steeds minder vaak voor.
De klassieke Deense akvavit is kristalhelder met de smaak van kummel (een anijsachtige zoete smaak). Aalborg Taffel Akvavit wordt al sinds 1846 in Aalborg gemaakt en heeft de positie van Akvavit als nationale drank van Denemarken gevestigd en tegelijkertijd de Deense akvavit over de hele wereld bekendgemaakt.
€ 16,49
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Denemarken
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
45% vol
Serveertip
Aalborg Akvavit serveer je ijskoud in het karakteristieke langwerpige glaasje en is vooral erg lekker bij zeevruchten, maar kan ook in combinatie met elk ander soort eten gedronken worden.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review