Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

De Drie Dennen
Chaamseweg 6
5111 VM BAARLE NASSAU

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 08.30 - 17.00 uur
Zo: 09.30 - 13.00 uur

De Drie Dennen úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

GLENFIDDICH Grand Cru 23 Years Old

(0,0 / 5)
GLENFIDDICH Grand Cru 23 Years Old
Glenfiddich Grand Cru 23 Years is een zeer exclusieve, intense whisky afkomstig uit Schotland met een diepgaande gouden kleur! Een perfecte samenkomst tussen Schotland en Frankrijk gezien dat na zijn rijpings-periode op zowel Amerikaans eiken vaten als Europese vaten heeft hij finish gekregen op Franse Cuvee casks! Dit resulteerde in een uiterst opulente whisky, een die zijn karakter in perfecte harmonie weet te houden! Beginnend in zijn aroma waar de neus gekieteld word door de zachte tonen van appelbloesem die zonder tegenslag samensmelten met een vleug van gekonfijte citroen. Dit maakt het geheel uiterst firs. Deze omringen een kern van hartig vers gebakken brood. Zijn smaak bevat lagen van eik dat gevuld is met vanille voor een zijdezacht textuur. Deze bloeit geleidelijk op tot een terugkerende toon van brood, maar dan in de vorm van brioche, luchtiger. Opgevolgd door Sandelhout en een zoete golf van perensorbet en witte druif! Dus verwacht een zachte melange van vanille en fruit! Zijn afdronk houd lang aan en is wederom gevuld met brioche, weelderig en zoet! Deze unieke whisky van Glenfiddich heeft een alcoholpercentage van 40%.
€ 239,99
Fles
Plaats in winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Schotland
Flesinhoud
70 CL
Alcoholpercentage
40% vol
Soort whisky
Single Malt
Smaaktype Whisky
Vol & Rijk
Kleur
Goud
Geur
Aroma waar de neus gekieteld word door de zachte tonen van appelbloesem die zonder tegenslag samensmelten met een vleug van gekonfijte citroen. Dit maakt het geheel uiterst firs. Deze omringen een kern van hartig vers gebakken brood. Zijn smaak bevat lagen van eik dat gevuld is met vanille voor een zijdezacht textuur. Deze bloeit geleidelijk op tot een terugkerende toon van brood, maar dan in de vorm van brioche, luchtiger. Opgevolgd door Sandelhout en een zoete golf van perensorbet en witte druif.
Smaak
Glenfiddich Grand Cru 23 Years is een zeer exclusieve, intense whisky afkomstig uit Schotland met een diepgaande gouden kleur! Een perfecte samenkomst tussen Schotland en Frankrijk gezien dat na zijn rijpings-periode op zowel Amerikaans eiken vaten als Europese vaten heeft hij finish gekregen op Franse Cuvee casks!
Afdronk
Afdronk houd lang aan en is wederom gevuld met brioche, weelderig en zoet! Deze unieke whisky van Glenfiddich heeft een alcoholpercentage van 40%.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review