Age check

We always ask for your age, in stores and also online. Are you 18 or older?

De Drie Dennen
Chaamseweg 6
5111 VM BAARLE NASSAU

Opening hours

Mon: gesloten / closed
Tue: 09.00 - 18.00
Wed: 09.00 - 18.00
Thu: 09.00 - 18.00
Fri: 09.00 - 19.00
Sat: 08.30 - 17.00
Sun: 09.30 - 13.00

De Drie Dennen úw topSlijter 100% craftsmanship

Fine Taste Good Living

Zalm in bladerdeeg met een heerlijk glaasje Château Malène Bordeaux Blanc ernaast!

Nu alle feestdagen voorbij zijn is een makkelijk te maken gerecht misschien wel even fijn. Met dit recept bent u zo klaar en het is lekker! De oven doet het meeste werk en u kunt tijdens het wachten alvast een fles Château Malène Bordeaux Blanc open maken en een glaasje wijn nuttigen!

Zalm in bladerdeeg - Château Malène Bordeaux Blanc - uw topSlijter

Dit heeft u nodig:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Rol het bladerdeeg (op bakpapier) uit totdat het ongeveer 2 x groter is dan de zalm. Hak de peterselie en bieslook fijn, doe het in een bakje en roer het door elkaar. Leg de zalm op een bord en bestrooi dan de zalm met de Andalus kruidenmix.

Leg vervolgens de zalm in het midden van de onderste helft van het bladerdeeg. Bestrooi dan de bovenkant van de zalm met de peterselie en de bieslook. Vouw het deeg over de zalm. Let op! De zijkanten van de bladerdeeg moeten goed dicht geknepen worden. Leg het pakketje in de ovenschaal,  klop dan het ei los en bestrijk het ei goed over de bladerdeeg met het bakkwastje. Zet de ovenschaal in het midden van de oven voor circa 35 minuten.

Na 35 minuten…
Klaar is uw zalm in Bladerdeeg! Snijd het in plakken, schenk een glas Château Malène Bordeaux Blanc erbij in en eet smakelijk!

« Back