Age check

We always ask for your age, in stores and also online. Are you 18 or older?

De Drie Dennen
Chaamseweg 6
5111 VM BAARLE NASSAU

Opening hours

Mon: gesloten / closed
Tue: 09.30 - 18.00
Wed: 09.30 - 18.00
Thu: 09.30 - 18.00
Fri: 09.30 - 19.00
Sat: 09.00 - 17.00
Sun: gesloten / closed

De Drie Dennen úw topSlijter 100% craftsmanship

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Seedlip Garden 108

Seedlip Garden 108
Seedlip is ’s werelds eerste gedistilleerde non-alcoholische spirit en biedt dé oplossing voor het groeiende dilemma van ‘what to drink when you’re not drinking®’. Onder grote belangstelling werd Seedlip eind 2015 gelanceerd in Londen. Sinds de grote lancering is Seedlip al een immens succes in warenhuis Selfridges en wordt nu geserveerd in ruim 15 internationale steden, honderden Michelin restaurants, waaronder De Librije en de beste cocktailbars van de wereld.

Zonder alcohol, zonder calorieën, zonder suiker en zoetstoffen zonder kunstmatige smaakstoffen. Water, natuurlijke botanische destillaten en extracten (erwten, hooi, groene munt, rozemarijn, tijm, citroen hop).

Het ontstaan
Seedlip is door Ben Branson gecreëerd in zijn keuken in de bossen met een kleine koperen distilleerketel en een kopie van het boek The Art of Distillation, geschreven in 1651 voor apothekers om uitleg te geven over het maken van gedistilleerde non-alcoholische kruidengeneesmiddelen.
Ben Branson zegt: “Het 300-jarige boerenerfgoed van mijn familie gekoppeld aan een carrière in de drankindustrie heeft de basis gelegd voor het tweejarige proces van werken met distilleerders, kwekers en historici om een volwassen, complexe drank te creëren voor wanneer je, om welke reden dan ook, geen alcohol wilt drinken. De reactie van zowel de industrie als de consument is overweldigend en we zijn zowel trots als bescheiden om door de wereldtop van de voedings- en drankenindustrie te worden geprezen."
€ 26.56
Bottle
In shopping cart

Product Information

Origin
England
Volume
70 CL
Alc.Vol.
0% vol
Serve
Perfect serve

50 ml Seedlip Garden 108
30 ml Kweeperen sap
Top af met soda water
Garneer met partje appel of kweepeer
Post a review